Kvam og Sellanrå Skolekorps
KVAM OG SELLANRÅ SKOLEKORPS
 • Forside    • Nyheter    • Info om aktiviteter    • Arkiv    • Om korpset    • Styret/Komiteer    • Korpsturer    • Historikk     • Gjestebok  

 

 

   Nyheter
           

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 1 612 232

 

 Kvam og Sellanrås hjemmeside nådde ikke opp om ”Årets nettside”
Resultatene fra avstemningen
 
Resultatene fra avstemningen
 
Fra Ambis nr 2-2010
 
Fra Ambis nr 2-2010
 
 

Kvam og Sellanrå skolekorps sin nettside var plukket ut til å være med i NMF-konkurransen ”Årets nettside” for skolekorps. Konkurransen foregikk ved avstemning på NMF’s hjemmeside i perioden 3. – 9. mai 2010. Av de tre nominerte i gruppen gikk Oslo Drill videre med 42 prosent, Sarpsborg Jente- og Guttemusikk fikk 30 prosent og Kvam og Sellanrå skolekorps fikk 28 prosent. Totalt var det 355 som stemte i klassen for skolekorps.


Juryens omtale i Ambis av Kvam og Sellanrå skolekorps sine hjemmesider var: ”KVAM OG SELLANRÅ SKOLEKORPS HAR MYE INFORMASJON PÅ SIDENE, OG DET ER OVERSIKTLIG.”

Norges Musikkorps Forbund (NMF) skal i år kåre de to korpsene med den beste nettsiden. Det blir to klasser, én for skole- og generasjonskorps og én for voksenkorps.
Det konkurreres i tre runder. En fagjury har plukket ut et knippe kandidater til hver runde.

Kandidatene i første runde ble presentert i medlemsbladet Ambis nr. 1, og korpset som fikk flest stemmer gikk videre til finalen. Det var Kringsjå Skolemusikk fra Lillehammer.

Kvam og Sellanrå skolekorps var i uken (3.-9. mai) blant de tre skolekorpsene som var plukket ut til runde nr. 2, som ble presentert i siste nummer av Ambis. Vinneren av denne ukens nettavstemning gikk videre til finalen, og det ble altså Oslo Drill.

Likeså går vinneren av runde nummer tre i slutten av september til finalen.

De tre vinnerkorpsene fra de innledende rundene blir så presentert i Ambis nr. 4 før finalen i nettsidekonkurransen.

Nettsidene er vurdert ut fra brukervennlighet, design og kvalitet på innholdet. Det er også lagt vekt på om en henvender seg til en spesifikk målgruppe og i tilfelle hvor godt vurderingsparameterne passer opp mot målgruppen. Premien er heder og verdighet og et innrammet diplom. Og forhåpentligvis litt blest rundt korpsets nettsider.

   


Get Adobe Reader

 Omtale av konkurransen i AMBIS Read file


 

 

 

Kvam og Sellanrå skolekorps, Postboks 476, 6401 Molde. E-post: post@kvamsellanraa.no