Kvam og Sellanrå Skolekorps
KVAM OG SELLANRÅ SKOLEKORPS
 • Forside    • Nyheter    • Info om aktiviteter    • Arkiv    • Om korpset    • Styret/Komiteer    • Korpsturer    • Historikk     • Gjestebok  

 

 

   Nyheter
           

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 1 449 989

 

 Kvam og Sellanrås hjemmeside nådde ikke opp om ”Årets nettside”
Resultatene fra avstemningen
 
Resultatene fra avstemningen
 
Fra Ambis nr 2-2010
 
Fra Ambis nr 2-2010
 
 

Kvam og Sellanrå skolekorps sin nettside var plukket ut til å være med i NMF-konkurransen ”Årets nettside” for skolekorps. Konkurransen foregikk ved avstemning på NMF’s hjemmeside i perioden 3. – 9. mai 2010. Av de tre nominerte i gruppen gikk Oslo Drill videre med 42 prosent, Sarpsborg Jente- og Guttemusikk fikk 30 prosent og Kvam og Sellanrå skolekorps fikk 28 prosent. Totalt var det 355 som stemte i klassen for skolekorps.


Juryens omtale i Ambis av Kvam og Sellanrå skolekorps sine hjemmesider var: ”KVAM OG SELLANRÅ SKOLEKORPS HAR MYE INFORMASJON PÅ SIDENE, OG DET ER OVERSIKTLIG.”

Norges Musikkorps Forbund (NMF) skal i år kåre de to korpsene med den beste nettsiden. Det blir to klasser, én for skole- og generasjonskorps og én for voksenkorps.
Det konkurreres i tre runder. En fagjury har plukket ut et knippe kandidater til hver runde.

Kandidatene i første runde ble presentert i medlemsbladet Ambis nr. 1, og korpset som fikk flest stemmer gikk videre til finalen. Det var Kringsjå Skolemusikk fra Lillehammer.

Kvam og Sellanrå skolekorps var i uken (3.-9. mai) blant de tre skolekorpsene som var plukket ut til runde nr. 2, som ble presentert i siste nummer av Ambis. Vinneren av denne ukens nettavstemning gikk videre til finalen, og det ble altså Oslo Drill.

Likeså går vinneren av runde nummer tre i slutten av september til finalen.

De tre vinnerkorpsene fra de innledende rundene blir så presentert i Ambis nr. 4 før finalen i nettsidekonkurransen.

Nettsidene er vurdert ut fra brukervennlighet, design og kvalitet på innholdet. Det er også lagt vekt på om en henvender seg til en spesifikk målgruppe og i tilfelle hvor godt vurderingsparameterne passer opp mot målgruppen. Premien er heder og verdighet og et innrammet diplom. Og forhåpentligvis litt blest rundt korpsets nettsider.

   


Get Adobe Reader

Read file
 Omtale av konkurransen i AMBIS
 

 

 

Kvam og Sellanrå skolekorps, Postboks 476, 6401 Molde. E-post: post@kvamsellanraa.no