Kvam og Sellanrå Skolekorps
KVAM OG SELLANRÅ SKOLEKORPS
 • Forside    • Nyheter    • Info om aktiviteter    • Arkiv    • Om korpset    • Styret/Komiteer    • Korpsturer    • Historikk     • Gjestebok  

 

 

   Nyheter
           

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 1 587 358

 

 Vellykket øvingshelg på Sylte skole i Fræna
 
 
 
 
 
 
 

Det ble ei vellykket og inspirerende øvingshelg, både musikalsk og sosialt, på Sylte skole i Fræna lørdag 25. og søndag 26. september. Hentekonserten søndag viste at det var mye som var kommet på plass i løpet av noen få øvingstimer.

Det er blitt tradisjon å holde seminar for innøvingen av høstens program. Formålet med et seminar tidlig i sesongen er både å få ekstra øvingstid, og ikke minst å bli bedre kjent med hverandre og få inkludert de nye i korpset. Ni av de ti nye som kom opp fra fjorårets Aspirantkorps deltok på øvingshelga.

Etter ankomst lørdag formiddag, fikk dirigent Jens Kristian Mordal mange gode økter med fellesøvinger og gruppeøvinger sammen med musikantene. Korpsets eldste musikanter var dyktige instruktører sammen med dirigenten på gruppeøvelsene.

Under MFK’s direktesendte fotballkamp på NRK mot Lillestrøm lørdag ettermiddag koste musikantene seg med pizza og brus. Det sosiale er viktig på et slikt seminar. Gymsalen på skolen ble flittig brukt til mange ulike typer ballspill, dirigenten organiserte sin vane tro på ei øvingshelg flere runder med kanonball, og det var karaokekonkurranse med mer.

Øvingshelga ble avsluttet med en liten hentekonsert søndag ettermiddag. Tross kort innøvingstid var det bra trøkk i korpset. Konserten viste at det var mye som var kommet på plass i løpet av noen få øvingstimer på helt nye musikkstykker som ble delt ut dagen før.

1980-tallsmusikk er vinterens musikalske prosjekt, og som korpset er i gang med innøving på. De frammøtte foreldre, foresatte og familiemedlemmer nynnet gjenkjennende til flere av musikkstykkene som ble framført.

Konserten med 1980-tallsmusikk blir holdt i midten av februar.


Klikk på bildene nedenfor for bildeglimt fra øvingshelga.

   

 

Konsert
Konsert
Konsert
Konsert
Konsert
Konsert
Konsert
Konsert
Gruppeøving
Gruppeøving
Gruppeøving
Gruppeøving
Gruppeøving
Gruppeøving
Gitar og sang
Gitar og sang
Fellesøvelse
Fellesøvelse
Fellesøvelse
Fellesøvelse
Karaoke
Karaoke
Pianospill
Pianospill
Lego
Lego
Kortspill
Kortspill
Kanonball
Kanonball

 

 

 

Kvam og Sellanrå skolekorps, Postboks 476, 6401 Molde. E-post: post@kvamsellanraa.no