Kvam og Sellanrå Skolekorps
KVAM OG SELLANRÅ SKOLEKORPS
 • Forside    • Nyheter    • Info om aktiviteter    • Arkiv    • Om korpset    • Styret/Komiteer    • Korpsturer    • Historikk     • Gjestebok  

 

 

   Nyheter
           

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 1 587 373

 

 Avsluttet høstsesongen med tradisjonelle juletoner
 
 
 
 
Fra Kirkebakken 17. desember
 
Fra Kirkebakken 17. desember
 
 

Kvam og Sellanrå skolekorps avsluttet også i år høstsesongen med sine mangeårige tradisjoner med å spille juletoner for beboerne på Kirkebakken omsorgssenter og Glomstua omsorgsenter siste lørdagen før jul, og spilling for passasjerene på årets julebåt på hurtigrutekaia 22. desember.

Lørdag 17. desember stilte to nisseorkestere fra skolekorpset opp og gikk rundt på flere avdelinger med sine juletoner for beboerne på Kirkebakken omsorgssenter og Glomstua omsorgsenter.
Den siste lørdagen før jul har skolekorpset i mange år spilt juletoner for beboerne ved Kirkebakken omsorgsenter. For andre året på rad ble også Glomstua omsorgsenter avlagt et besøk, til stor glede for beboerne. Både musikantene fra hovedkorpset og korpsets dyktige 2.-årsaspiranter var med på nissespillinga.
Etter nissespillinga ved omsorgsentrene spanderte korpset pizza og brus på musikantene på Hos Gyda, som avslutning av høstsesongen. Her var det også utdeling av CD-gavekort til 8 musikanter som har møtt opp på alle ordinære korpsøvelser i høstsesongen.

JULEBÅTEN
Tradisjonen tro stilte Kvam og Sellanrå skolekorps også i år opp på hurtigrutekaia for årets julebåt og gledet passasjerene på nordgående hurtigrute ”Polarlys” med juletoner, både på kaia og inne i salongene. Dette skjedde i år 22. desember, da det ikke var anløp av Hurtigrute til Molde lille juleaften.
Dette var 38. gang på rad at korpset stilte opp og spilte på hurtigrutekaia, første gang korpset spilte for julebåten var for ”Kong Olav” i 1974.
Flere av skolekorpsets dyktige 2.-årsaspiranter, som spiller i Molde Aspirantkorps, spilte sammen med hovedkorpset og dirigent Jens Kristian Mordal, mens hurtigruta la til kai, og inne i panoramasalongen på øverste dekk.
Molde og Romsdal Havn hadde lagt opp til et program for passasjerene, der skolekorpset spilte mellom hvert programinnslag. Ordfører Torgeir Dahl hilste fra Molde kommune. Prest Magne Furuseth deltok med tale og sang. Lokalhistoriker Ola Gjendem fra Molde bymuseum var konferansier. Likeså var det gaver og julehilsinger til båtens kaptein og mannskap fra havnedirektør Olav Akselvoll og havneinspektør Johannes Størksen.

SE OMTALE I ROMSDALS BUDSTIKKE – klikk på pdf under

   


Get Adobe Reader

 Omtale i Romsdals Budstikke - Julebåten Read file


 
 

 

 

Kvam og Sellanrå skolekorps, Postboks 476, 6401 Molde. E-post: post@kvamsellanraa.no