Kvam og Sellanrå Skolekorps
KVAM OG SELLANRÅ SKOLEKORPS
 • Forside    • Nyheter    • Info om aktiviteter    • Arkiv    • Om korpset    • Styret/Komiteer    • Korpsturer    • Historikk     • Gjestebok  

 

 

   Nyheter
           

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 1 525 113

 

 Flott spilling på konsertdugnad og basar
Fra konsertdugnaden på Plassen lørdag 17. november 2012 (Foto: Arild Erlien)
 
Fra konsertdugnaden på Plassen lørdag 17. november 2012 (Foto: Arild Erlien)
 
Romsdals Budstikke omtalte Kvam og Sellanrå skolekorps som publikumsvinnere.
 
Romsdals Budstikke omtalte Kvam og Sellanrå skolekorps som publikumsvinnere.
 
Molde Aspirantkorps med dirigent Lena Haugen Mordal (Foto: Arild Erlien)
 
Molde Aspirantkorps med dirigent Lena Haugen Mordal (Foto: Arild Erlien)
 
Den årlige korpsbasaren på Kvam hadde også i år godt besøk hele dagen.
 
Den årlige korpsbasaren på Kvam hadde også i år godt besøk hele dagen.

Korpsmusikantene i Kvam og Sellanrå skolekorps har lagt bak seg ei hektisk musikalsk helg. Lørdag ble korpset i følge Romsdal Budstikkes omtale av lørdagens konsertdugnad på Plassen publikumsvinnere med den nye ”hiten” om MFK. Søndag spilte både aspirantkorpset og hovedkorpset fengende toner til stormende applaus på en godt besøkt korpsbasar på Kvam.

Kvam og Sellanrå skolekorps var blant aktørene på årets Konsertdugnad, som Molde Musikkråd holdt for aller første gang på Plassen lørdag 17. november. Her fikk publikum "smakebiter" fra repertoaret til 11 av de frivillige musikkorganisasjonene i Molde kommune. De mange korpsene framførte sine musikkstykker i teatersalen, mens det ute ved kafeen hørtes korsang utover dagen.

Følgende fra det lokale musikkliv deltok: Langmyra Skolemusikkorps, Kammerskoret, Moldekoret, Ungdomsstorbandet ved Kulturskolen, Kviltorp og Nordbyen Skolekorps, Kvam og Sellanrå Skolekorps, Vivace, Molde Damekor, Hjelset/Kleive Skolekorps, Sekken Skolekorps og Molde Janitsjar.

I en flott omtale og reportasje i Romsdals Budstikke av lørdagens konsertdugnad, blir Kvam og Sellanrå skolekorps omtalt som publikumsvinnere (SE OMTALE AV RB I PDF NEDENFOR):
”…..fikk de unge korpsmusikerne en posisjon i fokus som påkalte seg mye applaus og til dels jubelscener. Ikke minst da Kvam og Sellanrå skolekorps feide i veg med ”Vi er MFK, seriemester MFK”, som er den nyeste sangen til byens gullgutter. Komponert av Lars Jones, og her arrangert på kjapt vis av Jens Kristian Mordal og innøvd på korpsøvelse sist torsdag. Ikke bare Solskjær/fotballgutta som imponerer i disse dager!”

GOD BASARSTEMNING
Også i år var det god stemning og godt besøk under Kvam og Sellanrå skolekorps sin årlige korpsbasar på Kvam skole søndag 18. november. Nok en gang ble basaren vellykket – både sosialt, økonomisk og musikalsk. Folk koste seg med gode gammeldagse basaraktiviteter som loddsalg, åresalg, tombola, pilkast, skyting med luftgevær, og med hjemmebakte kaker og nykokt kaffe.

Basarkomiteen hadde skaffet utrolig mange flotte gevinster og premier, både til basarloddsalget, åresalget og til de mange aktivitetene og konkurransene.
Kvam og Sellanrå skolekorps vil rette en stor takk til alle bedrifter, firma og privatpersoner som ga gaver og gevinster til basaren, og som gjorde det mulig å oppnå det gode resultatet som vi ønsker. Korpset hadde nesten ikke utgifter på gaver og gevinster.

Hele dagen var det mye folk fra nærmiljøet også utenom korpsfamiliene, og mange la søndagsturen innom gymsalen på Kvam.

De besøkende fikk flotte musikalske opplevelser. Først på dagen spilte Molde Aspirantkorps med sin dirigent Lena Haugen Mordal. Korpsbasaren på Kvam er hvert år første opptreden og konsert med publikum i salen for andreårs-aspirantene etter tre måneders samspilløvelser. Helga etter Kvam-basaren står Langmyra-messa alltid for tur for aspirantene fra byens skolekorps. De viste også i år med sin flotte framføring at det gror godt i korps-Molde, og hovedkorpsene får neste høst mange nye dyktige musikere i sine rekker.

Senere på basardagen var det hovedkorpset til Kvam og Sellanrå skolekorps med dirigent Jens Kristian Mordal som ga de besøkende en flott musikalsk opplevelse. Og korpset avsluttet med klapp og sang fra salen ”Vi er MFK, seriemester MFK”.

Her er resultatene fra pilkast og skyting (for like poengsummer er premieringslisten trukket)

SKYTING med luftgevær

Barn
Bjørn Duwe 44 p
Jesper Haslund 39 p
Steinar Torvik 39 p
Guttorm Lønset Tornes 35 p

Damer:
Barbro Louise Nerland 37 p
Inger Kvam 37 p
Kristine Skaldehaug 36 p
Ragnhild Kavli 36 p

Herrer:
Jens Kristian Mordal 44 p
Helge Hatlen 43 p
Tore Lange 38 p
Arnt Inge Torheim 36 p

PILKAST

Barn
Ingrid Vingen Sunde 27 p
Andrea Kavli Mjelva 27 p
Håvard Vingen Sunde 26 p
Bjørn Duwe 25 p

Voksne
Hans Petter Iversen 29 p
Jens Kristian Mordal 29 p
Steinar Sunde 28 p
Erling Kåre Lyngstad 27 p

   


Get Adobe Reader

 Omtale i Romsdals Budstikke av Konsertdugnaden Read file


Bilder fra konsertdugnad Plassen 17. november 2012  

Bilder fra korpsbasar på Kvam 18. november 2012   

 

 

Kvam og Sellanrå skolekorps, Postboks 476, 6401 Molde. E-post: post@kvamsellanraa.no