Kvam og Sellanrå Skolekorps
KVAM OG SELLANRÅ SKOLEKORPS
 • Forside    • Nyheter    • Info om aktiviteter    • Arkiv    • Om korpset    • Styret/Komiteer    • Korpsturer    • Historikk     • Gjestebok  

 

 

   Nyheter
    - Romsdals Budstikke - Bildeserie
           

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 1 565 497

 

 Konsertdugnad viste bredden i Moldes sang- og musikkliv
Jens Kristian Mordal dirigerer ungdomskorpset (Foto: Arild Erlien)
 
Jens Kristian Mordal dirigerer ungdomskorpset (Foto: Arild Erlien)
 
Leiv Skreidsvoll dirigerer ungdomskorpset.(Foto: Arild Erlien)
 
Leiv Skreidsvoll dirigerer ungdomskorpset.(Foto: Arild Erlien)
 
Lena Haugen Mordal var dirigent for barnekorpset (Foto: Arild Erlien)
 
Lena Haugen Mordal var dirigent for barnekorpset (Foto: Arild Erlien)
 
Barnekorpset (Foto: Arild Erlien)
 
Barnekorpset (Foto: Arild Erlien)

Konsertdugnaden i Domkirka søndag kveld 9. november ble en gedigen mønstring av bredden i Moldes sang- og musikkliv, skrev Romsdal Budstikke i sin omtale av konserten, som ble en suksess både musikalsk og publikumsmessig. Skolekorpsenes to prosjektkorps for barn og for ungdom sto for flotte og gode prestasjoner.

Vel 500 personer, ca. 250 av disse musikere og sangere, var til stede i Domkirka søndag kveld på Konsertdugnaden som Molde Musikkråd arrangerte i samarbeid med Molde domkantori. Konsertdugnaden har vært et årlig fellestiltak for det frivillige musikkliv i Molde kommune siden 2003.

Deltakerne på konsertdugnaden som Romsdals Budstikke omtalte som en gedigen mønstring av bredden i Moldes sang- og musikkliv, var Molde domkantori, Molde damekor, Kammerskoret, Romsdalsorkesteret, Scola Cantorum barne- og ungdomskor, Prosjektkorps barn og Prosjektkorps ungdom.

Prosjektkorpsene var et samarbeidstiltak mellom Langmyra skolekorps, Kvam og Sellanrå skolekorps og Kviltorp og Nordbyen skolekorps. Over 100 skolekorpsmusikanter fra disse tre korpsene har i høst hatt et samspillprosjekt, der de eldste musikantene fra de tre skolekorpsene har dannet et ungdomskorps og de yngste musikantene et barnekorps.

Begge korpsene hadde tre øvingstorsdager før konserten, og ble ledet av skolekorpsenes faste dirigenter Jens Kristian Mordal, Lena Haugen Mordal og Leiv Skeidsvoll.


Klikk på lenken til venstre for å se BILDESERIEN som er lagt ut i ROMSDALS BUDSTIKKE.

   

Konsertdugnad  


 

 

 

Kvam og Sellanrå skolekorps, Postboks 476, 6401 Molde. E-post: post@kvamsellanraa.no