Kvam og Sellanrå Skolekorps
KVAM OG SELLANRÅ SKOLEKORPS
 • Forside    • Nyheter    • Info om aktiviteter    • Arkiv    • Om korpset    • Styret/Komiteer    • Korpsturer    • Historikk     • Gjestebok  

 

 

   Nyheter
           

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 1 612 216

 

 


Grasrotandelen - Slik støtter DU Kvam og Sellanrå skolekorps

Du kan selv være med å bestemme hvem som kan motta inntil fem prosent av det du spiller for hos Norsk Tipping. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i Kvam og Sellanrå skolekorps.

SLIK FINNER DU " KVAM OG SELLANRÅ SKOLEKORPS "

Alle foreninger, lag, klubber eller organisasjoner som ønsker å motta grasrotmidler må være registrert i nytt felles register, Frivillighetsregisteret. Kvam og Sellanrå skolekorps er registrert.

Kvam og Sellanrå skolekorps håper dette blir en god inntektskilde, og oppfordrer musikanter, foreldre/foresatte, familiemedlemmer og andre til å markedsføre og gjøre ordninga kjent for de som kan tenke seg å støtte skolekorpset på denne måten.

Du kan selv finne Kvam og Sellanrå skolekorps som mottaker av din grasrotandel ved å søke fram korpset – og det finnes flere måter å gjøre det på:

 Du kan gjøre det direkte i tippedisken hos kommisjonæren, på Internett, på mobilen og på spillterminalene. Da søker du opp mottakeren du vil støtte, og aktiverer den som grasrotmottaker av innsatsen din.

 Du kan oppgi organisasjonsnummeret til korpset hos kommisjonæren, eller taste det inn om du bruker noen av de elektroniske spillmulighetene. Kvam og Sellanrå skolekorps sitt organisasjonsnummer er: 975 719 162

 Du kan søke fram Kvam og Sellanrå skolekorps på norsk-tipping.no. Der skriver du ut en egen blankett med strekkode på. Denne tar du så med deg til en kommisjonær for registrering, og dermed sørger du for at det drypper litt på klubben din hver gang du leverer en Lotto-kupong eller et annet spill hos Norsk Tipping.

Lov å bytte lag:
Når du først har registrert et lag som du vil støtte, står du fritt til å bytte mottaker så ofte du vil, men du støtter bare ett lag om gangen. Du har alltid full oversikt over hvem du støtter. Grasrotmottakeren din står nemlig oppført på spillkvitteringene dine. Du kan selv følge med på hvor mye din forening har klart å generere via Grasrotandelen. Dette kan du finne på grasrotandelen.no fra mars. Lag og foreninger som har opparbeidet seg bidrag vil få utbetalt dette 3 ganger i året.

Grasrotandelen er en ordning som vil gjøre det mulig for spillere hos Norsk Tipping å gi en andel på inntil 5 prosent av innsatsbeløpet direkte til en lokal organisasjon. Det koster spilleren ingen ting. Det er Norsk tipping som betaler andelen. Grasrotandelen ble lansert i mars 2009. Grasrotandelen går ikke utover innsatsen eller premien din, men kommer i tillegg til det du spiller for.

Spillerkortet til Norsk Tipping er selve nøkkelen til Grasrotandelen. Du må altså spille registrert for å være grasrotgiver.

Vinn – vinn!
Det har ingenting å si om du taper eller vinner på spillet ditt. Du blir heller ikke belastet noe for å være grasrotgiver. Har du for eksempel spilt for 100 kroner på Lotto gir Norsk Tipping fem kroner som går direkte til den mottakeren du selv har plukket ut.

   
 

 

 

Kvam og Sellanrå skolekorps, Postboks 476, 6401 Molde. E-post: post@kvamsellanraa.no