Kvam og Sellanrå Skolekorps
KVAM OG SELLANRÅ SKOLEKORPS
 • Forside    • Nyheter    • Info om aktiviteter    • Arkiv    • Om korpset    • Styret/Komiteer    • Korpsturer    • Historikk     • Gjestebok  

 

 

   Nyheter
           

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 1 612 227

 

 Juletoner og julegaver fra Molde til de hurtigrute-reisende
Molde-ordfører Jan Petter Hammerø med julehilsen og julegaver til mannskap og passasjerer. (Foto: Arild Erlien)
 
Molde-ordfører Jan Petter Hammerø med julehilsen og julegaver til mannskap og passasjerer. (Foto: Arild Erlien)
 
Fra hurtigruta 23. desember. (Foto: Arild Erlien)
 
Fra hurtigruta 23. desember. (Foto: Arild Erlien)
 
Fra hurtigrute-kaia 23. desember (Foto: Arild Erlien)
 
Fra hurtigrute-kaia 23. desember (Foto: Arild Erlien)
 
Fra Kirkebakken omsorgssenter 19. desember (Foto: Arild Erlien)
 
Fra Kirkebakken omsorgssenter 19. desember (Foto: Arild Erlien)

Også i år fulgte Kvam og Sellanrå skolekorps opp sin mangeårig tradisjon som avslutning på høstsesongen med å spille juletoner for beboerne på Kirkebakken omsorgssenter den siste lørdagen før jul. Og sammen med julehilsener og gaver fra havnedirektør, Molde-ordfører og Molde Bymuseum, sørget Kvam og Sellanrå skolekorps også dette året for julestemning til reisende på nordgående hurtigrute MS Nordlys i Molde lille juleaften.

Juletoner fra Kvam og Sellanrå skolekorps på Hurtigruta har blitt en tradisjon, siden korpset gledet de reisende med juletoner for første gang for ”Kong Olav” i 1974. Også i år – for 36. gang i rekka – fulgte korpset opp tradisjonen, og spilte for flere hundre julestemte passasjerer på nordgående hurtigrute MS Nordlys i Molde lille julaften. Korpset med sin dirigent Jens Kristian Mordal spilte mens hurtigruta la til kai, og inne i salongene.

På arrangementet inne på hurtigruta deltok Molde-ordfører Jan Petter Hammerø, lokalhistoriker Ola Gjendem fra Molde Bymuseum, fungerende havnedirektør Olav Akselvoll og havnekaptein Øystein Nilsen. Her ble det overrakt flere julegaver og Molde-minner til mannskapet og passasjerene, kort orientering om Moldes historie og julehilsener fra ordfører og havnedirektør.

KIRKEBAKKEN OG PIZZA-AVSLUTNING
Lørdag 19. desember var nisseorkesteret til Kvam og Sellanrå skolekorps rundt på flere avdelinger ved Kirkebakken omsorgssenter og spilte sine tradisjonelle juletoner for beboerne, slik vi har gjort den siste lørdagen før jul i mange år.

Deretter spanderte korpset pizza og brus på musikantene på Petrines, som avslutning av høstsesongen. Her var det også utdeling av CD-gavekort til musikanter som har møtt opp på alle ordinære korpsøvelser i høstsesongen. De seks som har vært på alle torsdagsøvelser i høst er Ragnhild Kavli, Astrid Straumsheim, Vilde Vestneshagen, Petter Grudt Hals, Jarl Honningsvåg Erlien og Bjørn Duwe.

KLIKK PÅ BILDENE UNDER FOR STØRRE BILDER

   

Kirkebakken 19. desember 2009  
Hurtigruta 23. desember 2009  

 

 

 

Kvam og Sellanrå skolekorps, Postboks 476, 6401 Molde. E-post: post@kvamsellanraa.no