Kvam og Sellanrå Skolekorps
KVAM OG SELLANRÅ SKOLEKORPS
 • Forside    • Nyheter    • Info om aktiviteter    • Arkiv    • Om korpset    • Styret/Komiteer    • Korpsturer    • Historikk     • Gjestebok  

 

 

   Korpsturer
           

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 1 612 269

 

 2006 - Tjekkia
Molde-ordfører Jan Petter Hammerø på scena.
 
Molde-ordfører Jan Petter Hammerø på scena.
 
 
 
 
 
 

Kvam og Sellanrå Skolekorps spilte på 625-årsjubileum i Tsjekkia

Kvam og Sellanrå Skolekorps kom hjem etter en seks dagers meget vellykket korpstur til Tsjekkia. På programmet sto blant annet utendørskonsert på byen Ceska Lipa sitt 625 års jubileum, som er Moldes vennskapsby i Tsjekkia.

26 musikere, dirigent og fem voksne reiseledere forlot Molde tidlig om morgenen 23. juni med kurs for Tsjekkia. På samme fly satt også ledelsen i Molde kommune - ordfører, varaordfører, rådmann og kommunalsjef, som også var deltakere på 625 års jubileet til Moldes vennskapsby Ceska Lipa lørdag 24. juni.

Det ble en fantastisk dag hvor ordføreren introduserte skolekorpset og hvor musikantene holdt en flott utendørskonsert. Etterpå marsjerte korpset sammen i det historiske opptoget gjennom byen til borgruinene hvor det var gammeldags marked.

Kvam og Sellanrå Skolekorps holdt også to andre konserter i Tsjekkia. En av disse var en utendørskonsert på et kurbad i Libverda. Der var det en flott akustikk og Molde-musikantene ble meget godt mottatt.

Den tredje konserten ble holdt i konsertlokalet til Kulturskolen, Zakladni Umelelcka Skola i Liberec. Først var det skolens eget korps som gikk på scenen, deretter Kvam og Sellanrå Skolekorps. Dirigent Lars Kristian Jakobsen og musikerne leverte en helt utrolig opplevelse med en konsert med et utrolig trøkk! Molde-korpset fikk svært positive tilbakemeldinger fra skolens eget korps og ledelse – moldenserne fikk vist hva de er gode for!

Molde-musikantene fikk før hjemreisen 28. juni også tid til et borg og slottsbesøk, shopping, bading, besøk i Zoo, fotballturnering og et besøk i Praha. Fint varmt vær skapte en fin ramme rundt en flott korpstur, som var godt planlagt og med to gode guider og tolker som tok godt vare på musikantene fra Kvam og Sellanrå.

(Pressemelding juni 2006)

   
 

 

 

Kvam og Sellanrå skolekorps, Postboks 476, 6401 Molde. E-post: post@kvamsellanraa.no