Kvam og Sellanrå Skolekorps
KVAM OG SELLANRÅ SKOLEKORPS
 • Forside    • Nyheter    • Info om aktiviteter    • Arkiv    • Om korpset    • Styret/Komiteer    • Korpsturer    • Historikk     • Gjestebok  

 

 

   Info om aktiviteter
           

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 1 148 056

 

 


Øvingshelg 24. og 25. september på Sylte skole i Fræna

Tradisjonen tro holdes det seminar for innøving av høstens program. Vi reiser til Sylte skole i Malmefjorden lørdag 24. og søndag 25. september, med overnatting og øving på skolen. Avreise fra Molde lørdag kl. 10.15, hjemkomst til Molde søndag ca. kl. 15.00.

Formålet med et seminar tidlig i sesongen er både å få ekstra øvingstid, og ikke minst å bli bedre kjent med hverandre og få inkludert de nye i korpset. Det sosiale er svært viktig på et slikt seminar. Det inviteres til en liten hentekonsert søndag kl. 14.00 før avreise.

Vi reiser også denne gang til Sylte skole i Malmefjorden, med overnatting, gruppeøvinger og fellesøving på skolen. Avreise fra Molde lørdag kl. 10.15, hjemreise søndag ca. kl. 15.00. Hjemreise/henting organiseres av hver enkelt. Det holdes en hentekonsert søndag kl. 14.00.

Oppmøte på parkeringsplassen øst for Sellanrå skole ved Romsdalsmuseet lørdag kl. 10.00. Avreise fra Sellanrå skole i privatbiler senest kl. 10.15.

Sylte skole ligger ca. 5 minutter kjøring fra Tustentunnelen, på venstre side av Rv64 i Sylteosen mot Elnesvågen. Det tar ca. 20 min å kjøre fra Molde.

Vi trenger +/- 10 privatbiler for transport lørdag formiddag. Gi beskjed til Bente (tlf 975 69 475), hvis du kan kjøre til Sylte skole lørdag.

På Sylte skole overnatter vi på klasserom, og har tilgang til kjøkken, garderober og gymsal.

HUSK: Ta med instrument, noter, sovepose, liggeunderlag, toalettsaker, håndduk, klær, (også for utebruk hvis været tillater det og vi finner på noen uteaktiviteter). Seminaret er gratis.

Evt. forfall må meldes til Jens Kristian eller Bente på telefonnummer nedenfor. Det gjelder også hvis seinere ankomst eller tidligere avreise, eller om noen ordner transport selv.

Vi bør til enhver tid, men særlig ved måltidene, være 3-4 voksne på seminaret, bl.a. for å lage lunsj og kveldsmat lørdag, og frokost og lunsj søndag. Det beste er om noen kan være med hele seminaret. Alternativt kan vi dele opp i vakter, for eksempel: lørdag fra avreise til 19.00, lørdag 19.00 til søndag 10.00 og søndag 10.00 til hjemreise 15.00.

Foreldre som kan være med og hjelpe til på seminaret må gi beskjed snarest og senest tirsdag 20. september til Bente på tlf 975 69 475 eller e-post: post@kvamsellanraa.no
Korpset dekker reise, mat og bompenger.

Husk hentekonsert søndag kl. 14.00 før avreise!
Vel møtt til trivelig øvingshelg på Sylte skole! 

Hilsen
Bente Grudt (styreleder) Tlf 975 69 475
Jens Kristian Mordal (dirigent) Tlf 915 75 722

   


Read file
 Øvingshelg
Get Adobe Reader

Read file
 ØvingshelgUtskriftsvennlig versjon
 

 

 

Kvam og Sellanrå skolekorps, Postboks 476, 6401 Molde. E-post: post@kvamsellanraa.no