Kvam og Sellanrå Skolekorps
KVAM OG SELLANRÅ SKOLEKORPS
 • Forside    • Nyheter    • Info om aktiviteter    • Arkiv    • Om korpset    • Styret/Komiteer    • Korpsturer    • Historikk     • Gjestebok  

 

 

   Info om aktiviteter
           

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 1 148 137

 

 


Løvenes Konge for Kvam skole og Sellanrå skole fredag 16. oktober kl 08.45 og kl. 09.45

Skolekorpset framfører Løvenes Konge-forestillingen for 1.- 5. klasse på Kvam fredag 16. oktober kl. 08.45-09.30, og for 1. – 5. klasse på Sellanrå skole fredag 16. oktober kl. 09.45-10.30. BEGGE FORESTILLINGENE BLIR I GYMSALEN PÅ KVAM SKOLE.

Med den suksessen og gode framføringen vi hadde av Løvenes Konge i juni, og at musikantene fortsatt har musikken og forestillingen ferskt i minne, ønsker at enda flere skal kunne få oppleve Løvenes Konge, som er godt egnet for barn. Da er det naturlig å framføre den til elevene ved de to skolene som skolekorpset rekrutteres fra. Vi ser på dette også som et viktig rekrutteringstiltak for skolekorpset, og god markedsføring. Forestillingen i juni ga flere innmeldinger av nye aspiranter de påfølgende to dagene.

Forestillingen er på ca. 45 minutter, og der også Karin Sjetne denne gang blir med som forteller.

Det blir generalprøve med Karin Sjetne i gymsalen på Kvam torsdag 15. oktober kl. 18.00-21.00. MERK ØVINGSTID.

Utstyret står da klart for forestilling fredag morgen kl. 08.45.
Forestillingen blir først for 1. – 5. klasse på Kvam, og vil være ferdig ca. kl. 09.30.
Deretter kommer 1. – 5. Klasse på Sellanrå skole på spasertur til Kvam og overværer forestillingen i gymsalen på Kvam fra kl. 09.45-10.30.

Vi blir vanligvis møtt med velvilje fra skole og rektorer for å be fra musikantene til slike spilleoppdrag. Korpset sender orientering og navneliste over musikanter til skolene Sellanrå, Kvam, Bekkevoll og videregående skoler. Men MERK: Det er foreldrene som må søke elevene fri. Vi ber dere sende med melding om fri for egne barn for de første timene fredag 16. oktober.

Korpset sørger for transport av musikantene til hver enkelt skole umiddelbart etter at forestillingen er ferdig. Hvis det er foreldre/foresatte som allerede nå vet at de kan hjelpe til med kjøring til skolen etter forestillingen fredag formiddag, ber vi om at dere gir beskjed om dette.

    Utskriftsvennlig versjon
 

 

 

Kvam og Sellanrå skolekorps, Postboks 476, 6401 Molde. E-post: post@kvamsellanraa.no